Κυριακή, 30 Δεκεμβρίου 2012

Θέλω Παιχνίδια!


Ποιος είπε ότι ο Άγιος Βασίλης δεν υπάρχει; Ποιος; Ψέματα! Ψέματα! 1000 φορές ψέματα! Γιατί ο Αϊ Βασίλης είμαι εγώ, είσαι εσύ, είναι αυτός, είμαστε όλοι μας! Ο δικός μας ο Άγιος Βασίλης δεν φέρνει μόνο δώρα σε πακέτα, φέρνει όνειρα, ελπίδες, στιγμές! Γεμίζει τα πνευμόνια με αέρα, φουσκώνει την καρδιά από αγάπη, εξάπτει το μυαλό με δημιουργική δύναμη, φουντώνει την ψυχή από γαλήνη. Πέρα από κάθε παγανιστικό, θρησκευτικό και εμπορικό χαρακτήρα, είναι για εμάς ένα θετικό σύμβολο… αυτό που μας δίνει δύναμη να αξιολογήσουμε τις 365 μέρες που πέρασαν, κάνοντας την αυτοκριτική μας, αλλά ταυτόχρονα το δικαίωμα δυναμικά να διεκδικήσουμε μια καλύτερη και ουσιαστικότερη νέα χρονιά. Μας δίνει την όρεξη και το κουράγιο να θέσουμε στόχους και να αγωνιστούμε για τα δικά μας ιδανικά. Ο Άγιος Βασίλης μας χαρίζει την ισχύ της πίστης στον εαυτό μας. Ναι! Μπορούμε να προσφέρουμε δώρα χαράς και να λάβουμε ευτυχίας αγαθά!

Θέλει φαντασία η ζωή και ατελείωτους συμβολισμούς, ανάλογα με τις προσδοκίες μας. Κι αν δεν σας έπεισα… λέω, αν δεν με πιστεύετε… τι θα λέγατε να δοκιμάσετε φέτος μια ξεχωριστή συνταγή, που υπόσχεται να σας γεμίσει έρωτα γλυκό σαν σοκολάτα; Θέλετε παιχνίδια; Ονειρεύεστε περισσότερες προσωπικές στιγμές με το σύντροφό σας; Θέλετε τρέλα, έρωτα, πάθος, αγάπη, πόθο και μαγική έξαψη των αισθήσεων; Λαχταράτε η ερωτική σας ζωή να έχει κάτι από τη λάμψη του Χόλυγουντ; Μήπως έχετε λύσει όλα τα άλλα θέματα και μόνο αυτό είναι που σας λείπει; Μήπως αυτό είναι το δώρο που καίγεστε να ζητήσετε από τον Άγιο Βασίλη και δεν το τολμάτε; Ε, λοιπόν, να το! Ακολουθήστε κατά γράμμα τη γιορτινή συνταγή μας… υπόσχεται να σας χαρίσει ώρες ατελείωτης απόλαυσης!

Συστατικά:
  •     εσείς και το ταίρι σας
  •     2 σετ κόκκινα εσώρουχα
  •     2 αγιοβασιλιάτικα σκουφάκια
  •     χριστουγεννιάτικα τραγούδια σε jazz ή swing εκτέλεση
  •     1 μεγάλη συσκευασία Nutella
  •     1 πακέτο Kellogg's Corn Flakes
  •     διάθεση
  •     φαντασία

Εκτέλεση:

Φοράτε μόνο τα κόκκινα εσώρουχα. Βάζετε μουσική. Είστε στην κουζίνα. Συνεργάζεστε. Θα χρειαστείτε ένα μεγάλο, βαθύ μπολ και αλουμινόχαρτο. Βάζετε τη nutella κοντά σε πηγή θερμότητας ώστε να γίνει πιο ρευστή. Ρίχνετε μέσα στο μπολ όλα τα corn flakes. Περιχύνετε με τη nutella. Βάζετε χέρι. Θέλει πασπάτεμα, ζούληγμα και ανακάτεμα! Πασαλειφτείτε άφοβα! Αφήστε τα δάχτυλα να ζωγραφίσουν σοκολατένιους, κριτσανιστούς δρόμους πάνω στα κορμιά σας. Δοκιμάστε ασύστολα! Η γλώσσα δουλεύει θελκτικά και τέρπει ουρανίσκο… Οι αισθήσεις ευφραίνονται… Ενδώστε στο σοκολατένιο πειρασμό! Αφεθείτε στη μαγεία της στιγμής… γλυκά να σας παρασύρει και ότι προκύψει… Σκοπός είναι ικανοποιημένοι από τη γεύση της δοκιμής, να φτιάξετε χριστουγεννιάτικες μπαλίτσες με nutella και corn flakes, τις οποίες πλάθετε και τοποθετείτε πάνω στον πάγκο της κουζίνας, όπου προηγουμένως έχετε στρώσει αλουμινόχαρτο. Εκεί τις αφήνετε μέχρι να δέσουν και στη συνέχεια τις μεταφέρετε στο ψυγείο. Σερβίρονται κρύες, κατά προτίμηση συνοδεύοντας αχνιστό καφέ ή λικέρ πικραμύγδαλου.

Πλυθείτε και γευθείτε! Καλή Απόλαυση!!!  

Σίσσυ Σιγιουλτζή-Ρουκά
Company Executive – Συγγραφέας

Το παρόν άρθρο δημοσιεύθηκε 11/12/2012 στο www.neopolis.gr